söndag 27 maj 2012

Klassikern fick mig på fall

Vilken härlig helg! Min helg har varit fullspäckad med barndop, bröllop och släktbesök. Sådana happenings innebär ju en extra utmaning för den som är på diet. Och när solen dessutom skiner och näst intill ropar till en att det är tid för glass, så blir det ju inte lättare. Jag får erkänna att jag inte riktigt har kunnat hålla mig till en enda sockerkälla den här helgen. Bland annat gick den här gamla klassikern inte att stå emot i solskenet...

Nogger! För god för att kunna motstå.


Men för att väga upp har jag sprungit både lördag och söndag. På lördagen blev det bara en kort sväng, men jag fick ändå upp pulsen. Otroligt nog så var jag så pass pigg på söndagen fast jag hade varit på bröllop kvällen innan så att jag kunde ge mig ut i spåret igen. Blev en slinga som börjar med vad som  känns som världens värsta uppförsbacke. Segade mig upp hela vägen och väl uppe, halvt medvetslös fick jag njuta det bästa med uppförsbackar - att det på andra vägen blir nedförsbacke! 

En anledning till att jag lade in ett extra löppass i helgen kan vara att jag ska träffa Susanne, min tränings- och kostcoach imorgon och då vill jag ju kunna visa upp bra resultat. Även om det kanske är för tidigt för att kunna se något på min kondition så kanske kanske min fettprocent har gått ned något. Hoppas hoppas! 

1 kommentar:

  1. Johanna Söderqvist28 maj 2012 21:08

    Du är så duktig, Jenny! Kämpa på :) /Johanna

    SvaraRadera