söndag 13 maj 2012

Första rundan

Min träningscoach Susanne har ju sagt att jag ska springa/gå ett 45-minuterspass i helgen. Inte helt oväntat sköt jag upp det till söndag eftermiddag. Men då var det dags. På med löpstassen och gympadojorna. Jag började med att gå i snabb takt i 10 minuter och sen började jag småjogga lite. Väääldigt sakta. Men ändå. Det gick rätt bra, även om jag kanske småfuskade lite i uppförsbackarna... Men det kändes fantastiskt skönt efteråt.

                                     Bildbeviset: Träningskläderna på tork efter löpturen

Den största utmaningen den här helgen var faktiskt att bara äta EN sockerkälla. Och den klippte jag så klart redan fredag kväll. En påse Polly fick bli den utvalda sötsaken. Ett förhastat beslut som jag skulle få ångra bittert på lördagen då det serverades vaniljglass med kolasås och karamelliserade pecannötter. Men det är väl ett misstag att ta lärdom av. Inte sätta i sig första bästa sockerkälla jag får ögonen på fredag eftermiddag utan vänta och se om det dyker upp något bättre alternativ.

Förutom att jag bara fick äta en sockerkälla så var jag fri att äta vad jag ville i helgen. Till lördagsmiddag blev det torskrygg, med svensk(!) färskpotatis. Yummy!


Tänker på dem som sprang Göteborgsvarvet i helgen. 21 km, det är långt alltså. Och Susanne cyklade först från Jönköping till Göteborg och sedan sprang hon varvet. Man blir ju sjukt imponerad!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar